Отдалечена помощ

remote support with install   remote support without install  remote supportmac os

Голяма част от софтуерните проблеми са отстраними без да е нужно да бъдете посетени от техник. В тези случаи услугата "Отдалечена помощ" е изключитело подходяща. Често тя не отнема повече от 15 минути. Така Вие печелите, като спестявате време и таксата за посещение.
"Отдалечена помощ" се осъществява посредством интернет и програма, която позволява достъп през интернет на администратор от Пи Си Хелп до Вашия компютър. Услугата е подходяща за всякакви софтуерни проблеми, за настройки или поправки на операционната система, за инсталиране на драйвери за периферни устройства, за почистване от вируси, нежелан софтуер, шпионски програми, за конфигуриране на услугата Родителски контрол и др.

Услугата е достъпна независимо къде се намирате. Достатъчно е само да изпълните стъпките по-долу.

Моля, имайте предвид, че услугата не е безплатна. Цените за предоставянето й можете да видите тук.

Remote-Support

Инструкции за получаване на "Отдалечена помощ" през интернет връзката Ви:

1. Изтеглете програмата

Препоръчително. Изтеглете файла и го инсталирайте. UAC на Windows ще поиска от вас разрешение да даде достъп на програмата да прави промени. Съгласете се. Инсталацията ще постави икона за стартиране на Вашия десктоп, както и от бутона Start -> All programs -> PC HELP SUPPORT. Можете да стартирате програмата когато имате нужда или да я деинсталирате ако нямате намерение вече да я ползвате.

download full windows pc help supportАко не желаете да инсталирате изтеглете файла и го стартирайте

download full windows pc help quick support


Файл за Mac Os без инсталиране

mac os quick support

2. Свържете се с нас: +359 887 769406 или през Skype